Restoran Kibe Mahala

Vrbanjuša 106, 71000 Sarajevo, BiH info@kibemahala.com

+387 33 441 936

Dobrodošli u Restoran
Kibe Mahala

Uz panoramske impresije dnevnog i noćnog Sarajeva u restoranu Kibe možete uživati u odabranoj ponudi jela bosanske kuhinje i janjetine sa ražnja.

Ovaj poznati objekat, koji je ugostio eminentne ličnosti političkog, javnog i kulturnog života sa svih strana svijeta: državnike, predstavnike evropske zajednice, vrhunske umjetnike… dostignuti renome i kvalitet usluga počeo je da gradi, također i od svog otvaranja u martu 1988. godine uz svestrano zalaganje cjele porodice Vreto, na čelu sa Sakibom Vretom poznatijim kao Kibe.

Tom ugledu doprinosi i konobarko-kuhinjsko osoblje koje će uvijek udovoljiti gastronomskim željama svakog gosta.

Prijatan obrok u sedam različitih dijelova restorana i pogled na Sarajevo, uveličavaju i dvojica gitarista uz muziku i pjesmu po želji gostiju.

Naša vina su poslužena u Riedel čašama a naše meso je isključivo iz domaćeg uzgoja.

Zabranjen je boravak kućnih ljubimaca u restoranu.

Slike restorana Slike restorana Slike restorana Slike restorana

Smještaj u Kibe Mahala

KIBE MAHALA u sklopu svog ugostiteljskog kompleksa nudi usluge vrlo komfornog i luksuznog smještaja. Svi enterijeri naših soba su urađeni u ambijentalnom stilu i duhu starobosanske arhitekture. Besplatni WiFi te ostali potrebni sadržaji dostupni su u svim smještajnim jedinicama.

BEHKA je naša najveća soba (75 m2) i nudi: balkon s pogledom na grad, veliki bosanski dnevni boravak, veliki bračni krevet...

EMINA je veća soba (50 m2) i nudi: balkon s pogledom na grad, veliki bračni krevet (180/210cm), Flat Screen Smart TV, telefon...

AZRA je naša najmanja soba (26 m2) i nudi: veliki bračni krevet (180/210cm), Flat Screen Smart TV, telefon, radio, satelitske...

Gosti
u našem restoranu

Ovdje ćete naći galerije slika sa mnogim poznatim ličnostima koje su nas posjetile kao i umjetničke galerije te fotografije i virtualnu turneju kroz naš restoran.

Slike galerije Slike galerije Slike galerije Slike galerije
Vaucher

Poklon vaučer

Ako želite da obradujete dragu osobu ili vam možda treba rođendanski poklon, vaučer našeg restorana je idealna prilika za to. Validan je za hranu i piće u iznosu od 100KM.

Vaučer možete kupiti u našem restoranu a za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem email-a ili telefona.

Kontaktirajte nas!

Telefoni:

+387 33 441 936

+387 61 040 000

Email:

info@kibemahala.ba

Adresa:

Vrbanjuša 106

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina